Повече от 4 000 туристи са посетили  Добростански бисер през

...
Повече от 4 000 туристи са посетили  Добростански бисер през
Коментари Харесай

17 000 лв. приходи от пещера Добростански бисер това лято

Повече от 4 000 туристи са посетили   " Добростански бисер " през летния сезон на 2020 година За съпоставяне - през предходната година посетителите са били с към 1 000 души по-малко, без значение, че нямаше пандемия от ковид. Приходите на туристическия обект за трите месеца, в които бе отворен за визити, са в размер на близо 17 000 лв.. Към същия интервал на предходната година сумата е била почти 11 700 лв..
Приходите на туристическия обект се регистрират от входни такси за билети и от продажба на сувенири. Разходите по пещерата за сезон 2020 година възлизат на към 7 200 лв.. Средства са разходвани главно за ремонт на осветлението, създаване на видеонаблюдение, прехрана на личен състав. Пещера " Добростански бисер " е ситуирана край Асеновград. Обектът затвори порти преди дни. Припомняме, че тази година отварянето пещерата закъсня с към месец поради въведените противоепидемични ограничения. Всички те се спазвваха прецизно и от личен състав, и от гости.
 Над 800 души са посетили пещера Добростански бисер за месец Над 800 души са посетили пещера " Добростански бисер " за месец
Над 800 души са посетили пещера " Добростански бисер " край Асеновград за месец (от деня на отварянето й за гости до момента). Прихо...
През идната година се обмисля разновидността работното време на пещерата да бъде променено. От Оперативна програма " Туризъм " оповестяват, че удълженото работно време ще бъде за да се даде опция на повече туристи да я посетят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР